Seda tuge sinna alla panna on minu omal ülimalt lihtne (Kastil on seal kohas ka aas olemas) nii et panen miskit ikka alla. Paneks isegi suurema turbo kui vaid töömahtu või pöördeid rohkem oleks

Reno mootoril turbo otse kolde kohal mitte "varre otsas" ja kolle kinnitub ka 12 poldiga mitte 8 poldiga. Olen isegi igasugu ime koldeid näinud mis ilma tugedeta kestavad.
Ma turbo kaalu ei tea aga kui võimalik siis kaalun ära oma 3m toru, põlved, flantsid ja turbo kokku liidetuna...se on tegelikult müstiliselt raske
Olen näinud selliseid kollektoreid töötamas, et jube lausa nii, et erineva pikkusega runnerite puhul ma turbokatel väga ei põe. Viimane röögatus mis mulle hoki valmistas oli see, et bmw m30b34 mootoril oli turbo peal 4TO1 jupiga nagu minul (Kõik torud sama mõõtu) 3 silindrit olid siis otse sinna torudesse viidud ja 3tk olid originaal kollektoriga kokku viidud üheks ja siis juurde liidetud. Stock sisu ja 0,9 bari tõmbas miskid jõudki dünos.
Kollektor ei jää minu autol madalmale kui karter....paar cm ehk kõrgemalgi....oleks veel kõrgemale saanud aga ei tahtnud teda tõukurvarraste torudele liialt lähedale panna. Maast kõrgust ei tea üelda sest täna on se 1, homme teine ja kui lõpetan siis veel madalam.