Postitas Teet » Esmaspäev Mär 02, 2015 2:50 pm
pigid ja makrofleksid ei pruugi olla keevitusega sama "meistri" kätetöö - neid keeravad tihti kokku hakkajad, aga vahendite, oskuste ja tihti ka tegutsemiskohata omanikud ise. Või nende head tuttavad. Vastavalt võimalustele ja mitte just ülemäära kaugesse tulevikku vaadates. Mu '65 põhi oli kah ühe hakkaja, aga autoasjanduses ilmselgelt amatööri poolt parendatud. Oli vaeva nähtud mingite ca 4mm paksude liistakate (materjal midagi nn korktihendite laadset, aga kummi asemel bituumenipõhised) puzzle ja pigiga.
ma kui hobikorras ise ehitaja saan neist omamoodi aru - ma arvestan enda tegemistes sarnaste masinate kerede puhul 400..600 tunni töö ja vahemiku 1..2keur materjalikuluga. Ainult keretöödeks. Kui ise mitte teha, annab see summa, mille väljakäimiseks peab olema kas kõvasti tahtmist, harju keskmisest hulka paksem rahakott või lausa mõlemad. Ning selliste numbrite taustal on ka arusaadav nn kolhoosi-ehituste teostamine (milleks ma nimetan metalli lappimist tuima paiga pealepanemisega ning kilode kaupa pahtli lisamisega) ja selles stiilis teenuse ostmine: see on töömahult ja sellest tulenevalt ka hinnalt kordades odavam, kui restaureerimiskvaliteediga lähenemine. Kuigi suure pildi peal ka kordades vähem kestev...
mis tootja plekke Sa kasutasid? Odavad poolpõhjad (ca 70eur/tk) on brasiillased (IGP) ja ma sain netist teadmise, et need on 0,6mm plekist. Vähevõitu, niiet jätsin kõrvale...
alias 13piisab
'66 liikvel ja '65 jätkuvalt "keretööde järgsel komplekteerimisel"